Arrangement Festival Jong talent Schiermonnikoog 2019

HomeblogArrangement Festival Jong talent Schiermonnikoog 2019

Maak kennis met de nieuwe generatie topmusici op Schiermonnikoog


(18 t/m 21 maart 2019)

Voor de achtste maal organiseert het Internationaal Kamermuziekfestival Schiermonnikoog het Festival Jong Talent. Het festival heeft speciaal voor klanten van Hannick Reizen een mooi arrangement samengesteld met concerten, openbare masterclasses, natuurexcursies en muziekdocumentaires.

Het Festival Jong Talent

Schiermonnikoog, voor een groot gedeelte Nationaal Park en een van de mooiste plekjes van Nederland, ontvangt tijdens het Festival Jong talent meer dan 75 jonge topmusici uit de hele wereld.

Onder hen 40 deelnemers aan de masterclasses en diverse winnaars van de grote concoursen zoals het Internationaal Vocalisten Concours Den Bosch, Young Pianist Foundation Concours, Cello Biënnale Concours, Grachtenfestival Concours en Dutch Classical Talent Award. Aangevuld met studenten van de Muziekkapel Koningin Elisabeth en talentontwikkelingstrajecten van het Nederlands Blazers Ensemble (jongNBE) en van het Nederlands Kamerkoor (NKK NXT).

Daarnaast verwelkomt het festival oude bekenden als pianist Thomas Beijer, celliste Ella van Poucke, accordeonist Vincent van Amsterdam, het Viride Kwartet en het Delta Trio.

Naast de concerten kunt u diverse masterclasses van Nobuko Imai (altviool), Jan Wijn (piano), Philippe Graffin (viool) en Jeroen Reuling (cello). Voor het eerst is er ook een masterclass kamermuziek voor ensembles van cellist Gary Hoffman. De masterclassdeelnemers verzorgen de ochtend en middagconcerten.

Het volledige programma treft u (vanaf 18 december) aan op www.schiermonnikoogfestival.nl.

Arrangement

Het festival heeft een speciaal voor Hannick Reizen een 4-daags arrangement (van 18 t/m 21 maart) samengesteld inclusief: 

  • een passe-partout waarmee u toegang heeft tot alle activiteiten: ochtend-middag- en avondconcerten, muziekdocumentaires, openbare masterclasses, natuurexcursies
  • verblijf van maandag 18 t/m donderdag 21 maart in Hotel Graaf Bernstorff **** inclusief 3-gangendiners, inclusief huurfiets
  • transfer: bij aankomst op Schiermonnikoog wordt u opgehaald en naar het hotel gebracht en bij vertrek vice versa 
  • overtocht Wagenborg Passagiersdiensten (e-ticket wordt u toegestuurd)

Aankomst en vertrek


Heenreis op 18 maart uit Lauwersoog met de boot van 10.30 uur of 12.30 uur, aankomst op het eiland om 11.15 respectievelijk 13.15 uur. Vertrek vanaf Schiermonnikoog op 21 maart (boottijd kunt u zelf bepalen: 7.30 uur, 10.30 uur, 13.30 uur, 16.30 uur).

 

Bestellen & betalen

Speciale prijs: € 675,- p.p.

Toeslag eenpersoonskamer € 45,- 

Er zijn slechts 20 arrangementen beschikbaar.
Het boekingsformulier vindt u op www.schiermonnikoogfestival.nl/hannick2019

Voor meer informatie: info@schiermonnikoogfestival.nl  of  belt u met 06-51279297

Brochure aanvragen