Het is in 2018 alweer 28 jaar geleden dat Hannick Reizen de eerste muziekliefhebbers mocht verwelkomen. Met circa tachtig muziekreizen per jaar is de organisatie uitgegroeid tot een krachtige speler op de Europese markt van klassieke muziekreizen.

Muziekreizen binnen en buiten Europa

Genieten van klassieke muziek op bijzondere locaties in het buitenland? Bij Hannick Reizen kunt u uw passie voor muziek en cultuur combineren met reizen. U bezoekt de mooiste festivals en voornaamste operahuizen, binnen en buiten Europa. Van Milaan tot Berlijn en van Wenen tot New York. Laat u betoveren door de muziek en sfeer tijdens topuitvoeringen.

Centraal bij de muziekreizen staan de muziekuitvoeringen met bijbehorende inleidingen van deskundige reisleiders die allen muziekkenner zijn. Muziek vormt het hart van het reisprogramma, samen met culturele excursies. Daarnaast staat Hannick Reizen garant voor comfort en stelt zij hoge eisen aan hotels, informatievoorziening en de uitvoering van de reis zoals de zitplaatsen tijdens opera's en concerten.

Muziekreis met kenners

U reist met gelijkgestemden onder leiding van een muziekkenner of musicoloog. Zij verzorgen voorafgaand aan de muziekuitvoering een uitgebreide muziektoelichting.
Een terugkerende reactie van klanten: "Het was een geslaagde reis, niet alleen door de mooie muziekuitvoeringen met verhelderende inleidingen, maar vooral ook het ontmoeten van mensen, die ook een passie hebben voor klassieke muziek".


  

Hannick Reizen staat voor Kwaliteit

Hannick reizen kiest voor kwalitatieve muziekreizen. Neem een kijkje in ons ruime aanbod of maak uw keuze specifieker door te kiezen voor een individuele reis, groepsreis of reis op maat. Naast de website komt drie keer per jaar een brochure, waar een greep uit het brede aanbod van de reizen in het spotlight wordt gezet. Heeft u specifieke vragen dan kunt u ook contact met ons opnemen via 070 - 3191929.  Één van onze medewerkers staat u graag te woord over ons diverse aanbod.  

Brochure aanvragen