De achtergrond van Hannick-reisleider Eva Bengtsson

"Muziek is mijn passie en een groot deel van mijn leven. In mijn jeugd volgde ik vele masterclasses viool en kamermuziek in binnen- en buitenland. Kamermuziek bleef tijdens mijn studie viool aan de conservatoria van Maastricht en Utrecht de rode draad. Het orkestleven begon met Basel Sinfonietta en Het Residentie Bachorkest. Als orkestmusicus heb ik de mooiste muziek met wereldberoemde musici mogen spelen. Een fantastisch onderdeel van muziek is reizen. Rondom de repetities en concerten was er altijd tijd om zo veel mogelijk van de omgeving te beleven: Om vier uur 's morgens op om Het Laatste Avondmaal van Leonardo da Vinci te kunnen zien in Milaan of in Tokyo voor dag een dauw de Mt. Fuji vanuit alle windstreken bewonderen. Hoe mooi is deze combinatie om u iets te mogen meegeven over muziek en de musici en wellicht iets over de omgeving."

Ik vergezel u heel graag op uw reis door de muziek! Vraag hier uw brochure aan!

Enkele woorden van Hannick-reisleider Eva Bengtsson over haar reizen

“Savonlinna, opera’s in de noordse zomernacht, in het 500-jarige slot, midden in een van de duizend meren van Finland – muziek in de pure natuur – dát is indrukwekkend!” (operafestival Savonlinna in het ongerepte Finland) 

“Als ik slechts één muziekwerk zo mogen meenemen naar… dan kies ik wellicht voor de Matthäus-Passion van J.S. Bach. Het grootste kunstwerk uit de protestantse kerkmuziek.” (Pasen in Bachstad Leipzig)

Hannick-reisleider Eva Bengtsson

Brochure aanvragen