Mijn levensmotto is "muziek is de adem van alles". Ik zie het als mijn roeping om anderen daarvan zoveel mogelijk te laten meegenieten. En wat is er mooier om u mee te nemen naar prachtige concerten, uitvoeringen en voorstellingen op inspirerende plaatsen?
 
In 1989 studeerde ik af aan het Conservatorium C. Huygens te Zwolle en het Koninklijk conservatorium in Den Haag. Mijn passie bracht me niet alleen in aanraking met veel prachtige muziek, maar ook reisde ik in Europa en trad ik op met tal van bijzondere persoonlijkheden, van wie ik veel opstak. Eén van mijn grote inspiratoren is de grootmeester Bach. Dankzij hem en - niet te vergeten - Frans Brüggen, besloot ik blokfluit te studeren en me te specialiseren op de barokhobo. Ik kan me niet herinneren hoeveel passies en kerstoratoria ik ondertussen heb uitgevoerd!

Dat neemt niet weg dat ik een "veelvraat" ben, die ook thuis is in andere muziekstijlen. Ik draag op een zo breed mogelijke manier mijn cultuurkennis over op anderen. Jaarlijks organiseer ik met leden van mijn orkest Accademia Amsterdam een gezellige zomercursus muziek, dans en kunst in Perugia (Italië). Daar, en tijdens de concerten die ik geef, is het een feest te merken dat anderen door de muziek en entourage geïnspireerd zijn geraakt.

Ook bij Hannick Reizen neem ik u graag mee naar en door verrijkende muzikale werelden. Ik streef ernaar een bijdrage te leveren waardoor u nóg meer van de muziek en de reis geniet.

 

 

 

 

Deze reisleid(st)er begeleidt de volgende muziekreizen:

Bekijk deze reis
Lezersreis Telegraaf: The Last Night of The Proms in Londen
3-daagse Vliegreis, vertrek 13 september
Brochure aanvragen