Komende uit een muzikaal nest – mijn ouders waren beroepsmusici - heb ik al van jongs af aan de mogelijkheid gehad vrijwel wekelijks repetities en concerten bij te wonen en grote artiesten van nabij mee te kunnen maken.
Deze belangstelling en interesse is gedurende de jaren alleen maar gegroeid en ik was natuurlijk voor eeuwig 'verloren'toen ik als 19-jarige conservatoriumstudent deelnam aan het Internationale Jugendfestspieltreffen in Bayreuth en 5 Wagneropera’s kon meemaken. Inmiddels heb ik Bayreuth vele malen mogen bezoeken.
Sinds de jaren 90 maak ik als violist deel uit van Het Gelders Orkest, maar doordat ik later ook nog altviool heb gestudeerd, remplaceer ik tevens als altist bij andere Nederlandse Symfonieorkesten en maak deel uit van verschillende kamermuziekensembles.

Reizen is een grote passie van mij,  een passie waarvan muziek en kunst een belangrijk onderdeel zijn.

Het is altijd al een hobby van mij geweest om mij goed en grondig op mijn vele reizen voor te bereiden en een mooie combinatie te maken van concert-, theater- en museumbezoek.

Mijn beroep als uitvoerend musicus heeft mij al op de grote concertpodia van Wenen, Budapest, Parijs, Tokyo en “ons” prachtige Concertgebouw gebracht. Tijdens buitenlandse tournees organiseer ik regelmatig trips voor groepen collega’s, iets dat ik met groot genoegen doe. Zo ken ik de muziekwereld “van binnenuit”, maar ik vind het ook heerlijk om naar mijn collega’s te luisteren en bij Hannick betreft het topmusici en topuitvoeringen.

Om mijn kennis te vergroten heb ik een reisleidercursus gevolgd en is mijn belangstelling voor buitenlandse bestemmingen alleen maar toegenomen.

Ik zal u heel graag vergezellen op uw reis door de muziek!

Deze reisleid(st)er begeleidt de volgende muziekreizen:

Bekijk deze reis
Three Choirs Festival in Worcester
7-daagse Touringcarreis, vertrek 23 juli
Bekijk deze reis
Kamermuziek bij het Noorderlicht
6-daagse Vliegreis, vertrek 8 juli
Bekijk deze reis
Muzikale top in Boekarest
10-daagse Vliegreis, vertrek 16 september
Bekijk deze reis
Intiem kamermuziek festival in Ierland
6-daagse Vliegreis, vertrek 30 juni
Bekijk deze reis
Pianomuziek in schilderachtig decor
4-daagse Vliegreis, vertrek 23 november
Bekijk deze reis
Exclusieve operareis naar Leipzig
5-daagse Touringcarreis, vertrek 12 oktober
Bekijk deze reis
Kerst opera- en concertcruise
7-daagse Cruise, vertrek 21 december