Komende uit een muzikaal nest – mijn ouders waren beroepsmusici - heb ik al van jongs af aan de mogelijkheid gehad vrijwel wekelijks repetities en concerten bij te wonen en grote artiesten van nabij mee te kunnen maken.
Deze belangstelling en interesse is gedurende de jaren alleen maar gegroeid en ik was natuurlijk voor eeuwig 'verloren', toen ik als 19-jarige conservatoriumstudent deelnam aan het Internationale Jugendfestspieltreffen in Bayreuth en vijf Wagneropera’s kon meemaken. Inmiddels heb ik Bayreuth vele malen mogen bezoeken.
Als violist heb ik ruim 20 jaar deel uitgemaakt van Het Gelders Orkest en heb daarnaast – omdat ik later ook nog altviool heb gestudeerd – als altist veelvuldig bij andere Nederlandse Symfonieorkesten geremplaceerd en veel kamermuziekconcerten gegeven in binnen- en buitenland.

Reizen is een grote passie van mij, een passie waarvan muziek en kunst een belangrijk onderdeel zijn en ik vind het heerlijk om mij goed en grondig op de Hannick reizen voor te bereiden en een mooie combinatie te maken van concert-, theater- en museumbezoek.

Mijn beroep als uitvoerend musicus heeft mij op de grote concertpodia van Wenen, Budapest, Parijs, Tokyo en “ons” prachtige Concertgebouw gebracht. Bovendien heb ik een seizoen lang als Artistiek Manager a.i. van Het Gelders Orkest gefungeerd en ken daardoor de muziekwereld “van binnenuit”. Waar mogelijk tracht ik u dan ook  in persoonlijk contact te brengen met dirigenten, zangers en andere musici tijdens de muziekreizen.

Ik vergezel u heel graag op uw reis door de muziek!

Deze reisleid(st)er begeleidt de volgende muziekreizen:

Bekijk deze reis
Ontmoet Jaap van Zweden in New York
6-daagse Vliegreis, vertrek 28 februari
Bekijk deze reis
Sevilla en Cordoba
5-daagse Vliegreis, vertrek 22 februari
Bekijk deze reis
In de voetsporen van Mendelssohn door Schotland
8-daagse Vliegreis, vertrek 16 september
Bekijk deze reis
Tsjaikovski en Gergiev in Sint Petersburg
6-daagse Vliegreis, vertrek 9 mei
Bekijk deze reis
Muzikale voorjaarscruise over de Seine
8-daagse Cruise, vertrek 24 maart
Bekijk deze reis
Chagallreis naar Noord-Frankrijk
6-daagse Touringcarreis, vertrek 16 april
Bekijk deze reis
Three Choirs Festival in Hereford
7-daagse Touringcarreis, vertrek 28 juli
Bekijk deze reis
Kreta Klassiek: muziek op uitzonderlijke locaties
8-daagse Vliegreis, vertrek 28 augustus
Bekijk deze reis
Oranjewoud Festival in Friesland
4-daagse Touringcarreis, vertrek 7 juni