Komende uit een muzikaal nest - mijn ouders waren beroepsmusici - heb ik al van jongs af aan de mogelijkheid gehad vrijwel wekelijks repetities en concerten bij te wonen en grote artiesten van nabij mee te kunnen maken. Deze belangstelling en interesse is gedurende de jaren alleen maar gegroeid en ik was natuurlijk voor eeuwig 'verloren' toen ik als 19 jarige conservatoriumstudent deelnam aan het Internationale Jugendfestspieltreffen in Bayreuth en 5 Wagneropera's kon meemaken. Inmiddels heb ik Bayreuth vele malen mogen bezoeken.


Als violist heb ik meer dan 20 jaar deel uitgemaakt van Het Gelders Orkest en heb ik als violist en altist geremplaceerd bij mijn oude orkest, andere Nederlandse Symfonieorkesten. Mijn beroep als uitvoerend musicus heeft mij op de grote concertpodia van Wenen, Budapest, Parijs, Tokyo en ons prachtige Concertgebouw gebracht. Daarnaast blijft het spelen van kamermuziek een grote passie van mij. Zo heb ik 10 jaar als altist deel uitgemaakt van het Amardi Pianokwintet en heb vele Hannick Cruises muzikaal begeleid als lid van het Klassiek Cruise Kwartet. Tegenwoordig vorm ik een duo met pianist Frans Ehlhart.

De functie van Classical Music Managre bij Hannick Reizen vervul ik sinds 1 februari 2016. Daarvoor was ik niet alleen als reisleider voor Hannick Reizen en Friendship Cruises actief, maar was ook een seizoen Artistiek Manager van Het Gelders Orkest, waarbij ik verantwoordelijk was voor het artistieke beleid. Hierbij knoopte ik ook de contacten aan met dirigenten, solisten, concertzalen, impresariaten, etc. Deze contacten komen mij nu heel goed van pas in mijn huidige functie, die bestaat uit een ‘mix’ van het samenstellen van het reizenaanbod, het leiden van ca. 10-15 reizen per jaar en het onderhouden van de contacten met onze samenwerkingspartners.

Mijn deur staat altijd voor u open, ik sta u graag te woord!

Brochure aanvragen