Hannick Reizen, de operareizen specialist

Heeft u een grote voorliefde voor opera? Staat een bezoek aan het beroemdste operagebouw ter wereld, La Scala, hoog op uw lijstje? Of heeft u wellicht uw hart verloren aan de zigeunerin Carmen van Bizet en wilt u deze meesterlijke opera graag live bijwonen? De operareizen van Hannick Reizen brengen u naar de mooiste opera’s in de meest legendarische operahuizen van de wereld.

Ons aanbod op het gebied van operareizen

Het gehele jaar door organiseert Hannick Reizen diverse operareizen naar de mooiste steden van Europa en daarbuiten. Onze operareizen vinden plaats in verschillende periodes van het jaar. Daarnaast staan uiteenlopende genres en werken van verschillende componisten centraal in onze operareizen.

Zo kunt u genieten van groots opgezette grand opéra’s vol heroïek en met het accent op de enscenering, het decor, de kostuums en de belichting. Of schuift u liever aan bij een opera buffa, de lichtere Italiaanse operavorm?

Ook de operette passeert in onze operareizen de revue. Operettes haken vaak aan bij minder serieuze onderwerpen en de veelal aanstekelijke melodieën worden door gesproken dialogen en vol melodrama met elkaar verbonden.

Componisten die veelvuldig aan bod komen tijdens onze operareizen zijn bijvoorbeeld Mozart, Verdi, Bizet, Puccini en Wagner. Werken van deze componisten, uitgevoerd door wereldberoemde musici staan jaarlijks op de affiches van de Italiaanse operatheaters, zoals Teatro Scala in Milaan, Teatro La Fenice in Venetië en het bekendste openluchttheater van de wereld, de Arena di Verona.

De deskundige selectie van onze operareizen

Onze specialist en Classical Music Manager, Wouter Schmidt onderwerpt iedere operavoorstelling in ons aanbod aan een deskundige blik. Hierdoor kunnen wij garanderen dat alle aangeboden operareizen uit ons assortimnet artistiek bezien van Hannick-waardig niveau zijn.

Naast het bezoek aan een of meerdere opera’s biedt Hannick Reizen u een uitgebreid excursieprogramma aan tijdens de concertreizen. Zo bezoekt u samen met uw deskundige reisleider - of tijdens een individuele concertreis met uw eigen reisgezelschap - diverse interessante monumenten en gebouwen en geniet u van streekgerechten in diverse hoogstaande restaurants. Tevens verzorgt Hannick voor u een uitgebreide muziektoelichting zodat u goed voorbereid naar de opera gaat.

Waarom Hannick Reizen

Bij Hannick Reizen kunt u er vanuit gaan dat alle onderdelen van uw operareis van topkwaliteit zijn. Wij spreken daarom de wens uit u in de toekomst te mogen begroeten op een van onze operareizen.

U vindt op onze website een groot aanbod van operareizen, mij wij sturen u ook graag onze driejaarlijkse brochure toe. Hierin kunt u meer lezen over Hannick Reizen en de vele reizen die wij aanbieden. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen via 070 - 3191929. Een van onze medewerkers staat u dan graag te woord. 

Brochure aanvragen