Mahler in Brugge
Deze reis heeft reeds plaatsgevonden
Mahler in Brugge - België - 1
Mahler in Brugge
Deze reis heeft reeds plaatsgevonden
Mahler in Brugge
Deze reis heeft reeds plaatsgevonden
Mahler in Brugge
Deze reis heeft reeds plaatsgevonden
Mahler in Brugge
Deze reis heeft reeds plaatsgevonden
Mahler in Brugge
Deze reis heeft reeds plaatsgevonden
Mahler in Brugge
Deze reis heeft reeds plaatsgevonden
Mahler in Brugge
Deze reis heeft reeds plaatsgevonden
Mahler in Brugge
Deze reis heeft reeds plaatsgevonden
Mahler in Brugge
Deze reis heeft reeds plaatsgevonden
Mahler in Brugge
Deze reis heeft reeds plaatsgevonden
Mahler in Brugge
Deze reis heeft reeds plaatsgevonden
Mahler in Brugge
Deze reis heeft reeds plaatsgevonden
HomeAlle reizenMahler in Brugge
Deze reis heeft reeds plaatsgevonden

Mahler in Brugge

Een bijzonder programma met het Brussel Philharmonic o.l.v. Stéphane Denève en altsoliste Stefanie Irányi in het Concertgebouw met de fraaie akoestiek
Subliem liefdesgeluk en tragische ademloosheid. Het Brussels Philharmonic plaatst beide emoties recht tegenover elkaar met Gustav Mahlers smachtende Adagietto, hoogstwaarschijnlijk een liefdesverklaring aan zijn vrouw Alma, en Das Lied von der Erde. Het adembenemende laatste deel, Abschied, waarin de laatste woorden ‘ewig … ewig’ bijna onhoorbaar wegsterven in een eeuwige stilte, behoort voor menig muziekliefhebber tot de meest aangrijpende muziekstukken ooit gecomponeerd. Smart en verrukking reiken elkaar de hand in een hartstochtelijke lofzang op het aardse leven en de schoonheid van het bestaan. Anna Clyne breit hierop verder met haar elegie voor strijkers die mediteert over verlies, liefde en het leven. Heeft u noodgedwongen het Mahler Festival in Amsterdam moeten missen, dan is er een herkansing voor u in Brugge. De imposante concertzaal uit 2002, die over 1289 plaatsen beschikt, wordt alom geroemd vanwege de uitstekende akoestiek.

 

 • Verblijf (2 overnachtingen) in een centraal gelegen hotel
 • Een glaasje wijn en een kopje koffie tijdens de lunches/diners buiten de deur
 • Rondvaart door de grachten van Brugge en chocolade proeverij
 • Boeiende muziekinleidingen door uw Hannick-reisleider

Reisleider


Albert-Jan Roelofs

Reisleider
Albert-Jan Roelofs studeerde orgel en klavecimbel aan de conservatoria van Maastricht en Amsterdam.
Nieuw
Groepsreis

Muziekprogramma

 • Zaterdag 3 oktober, concert Brussels Philharmonic - inbegrepen
zaterdag 3 oktober

concert Brussels Philharmonic - inbegrepen

Dirigent: Stéphane Denève

Uitvoerenden: Stefanie Irányi, alt

Muziek: Mahler: Adagietto uit Symfonie nr. 5
Mahler: ‘Abschied’ uit Das Lied von der Erde
Clyne: Within her Arms

Het reisprogramma

dag 1 vrijdag 2 oktober

Aankomst in Brugge

Per comfortabele Royal Class Touringcar reist u naar Gent. Na aankomst is er tijd om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken en te lunchen. Daarna brengt u onder begeleiding van een deskundige gids een bezoek aan het Museum van Schone Kunsten Gent. Het museum is een van de oudste van België. De collectie bestaat uit schilderijen, beelden, tekeningen, etsen en wandtapijten van de middeleeuwen tot de eerste helft van de 20e eeuw, van Bosch tot Magritte. Aan het eind van de middag checkt u in bij het 4-sterren Radisson Blu Hotel Brugge. Het hotel beschikt over een restaurant, een fitnesscentrum, een bar en een gedeelde lounge. Alle kamers hebben een eigen badkamer en een flatscreen-tv met satellietzenders. De accommodatie biedt een 24-uursreceptie en een pendeldienst. De kamers van het hotel hebben een zithoek. Populaire bezienswaardigheden in de buurt van het hotel zijn het Concertgebouw van Brugge, het Begijnhof en het Minnewater. U dineert u gezamenlijk in het hotel.

Mahler in Brugge - BelgiëAankomst in Brugge
dag 2 zaterdag 3 oktober

Rondvaart door de grachten van Brugge

Na het ontbijt verzorgt uw reisleider een muziekintroductie over het concert van het Brussels Philharmonic. Hierna maakt u een boottocht door de grachten van Brugge, die u langs de historische gebouwen en meest bekende bezienswaardigheden voert. Zo vaart u langs het Sint-Jans Hospitaal en het Belfort met Beiaard. De middag is ter vrije besteding en u luncht op eigen gelegenheid. ‘s Avonds dineert u gezamenlijk in het restaurant van het Concertgebouw van Brugge. Daarna vertolkt het Brussels Philharmonic de Derde Symfonie van Mahler.

Mahler in Brugge - BelgiëRondvaart door de grachten van Brugge
dag 3 zondag 4 oktober

Met chocolade kusjes afscheid van Brugge

U begint de ochtend met een vers en uitgebreid ontbijtbuffet in uw hotel. Daarna maakt u onder begeleiding van een deskundige lokale gids een chocolade proeverij stadswandeling door Brugge. U leert meer over de geschiedenis van de Belgische chocolade, waarbij u de kans krijgt om een breed scala aan pralines te proeven, gemaakt door de beste ambachtslieden in Brugge. Gezamenlijk nuttigt u een lunch in een goed restaurant in het centrum van Brugge. Daarna volgt de terugreis naar Nederland.
Programmawijzigingen voorbehouden.

Mahler in Brugge - BelgiëMet chocolade kusjes afscheid van Brugge

Bestemming

Brugge

Brugge
Burg 3, 8000 Brugge, België
Bekijk op Google

Gent

Gent
Botermarkt 17, 9000 Gent, België
Bekijk op Google

Prijsinformatie

Hannick: dus veel inclusief

 • Uitstekende zitplaatsen tijdens het concert
 • Verblijf (2 overnachtingen) in het centraal gelegen Radisson Blu Hotel ****
 • Een glaasje wijn en kopje koffie tijdens de lunches/diners buiten de deur
 • Rondvaart door de grachten van Brugge en chocolade proeverij
 • Boeiende muziekinleiding door uw Hannick-reisleider
 • Vervoer per Royal Class Touringcar
 • 3 keer lunch of diner 
 • Excursieprogramma en entrees.

Muziekprogramma:
Inbegrepen
3 okt: concert Brussels Philharmonic

Reissom: € 895,- per persoon

 • Toeslag 2-persoonskamer voor alleengebruik € 125,-
 • Upgrade naar een 2-persoons suite € 235,-
 • Calamiteitenfonds € 2,50
 • ANVR boekingskosten € 25,- per factuur.

Reisinformatie

Radisson Blu Hotel Brugge
Radisson Blu Hotel Brugge beschikt over een restaurant, een fitnesscentrum, een bar en een gedeelde lounge, en ligt in Brugge. Alle kamers hebben een eigen badkamer en een flatscreen-tv met satellietzenders. De accommodatie biedt een 24-uursreceptie en een pendeldienst. De kamers van het hotel hebben een zithoek. Populaire bezienswaardigheden in de buurt van het hotel zijn het Concertgebouw van Brugge, het Begijnhof en het Minnewater.


Upgrade naar 2-persoons suite
Op aanvraag kunnen wij voor u een upgrade verzorgen naar een 2-persoons suite. De 2-persoons suite is 42m² en beschikt over een minibar, kabel-tv, zithoek en geluidsisolatie. De ruim opgezette suite is van alle gemakken voorzien en biedt extra luxe aan uw verblijf in Brugge. Voor meer informatie en foto's zie het tabblad
'2-persoons suite' hieronder. 

Op aanvraag kunnen wij voor u een upgrade verzorgen naar een 2-persoons suite. De 2-persoons suite is 42m² en beschikt over een minibar, kabel-tv, zithoek en geluidsisolatie. De ruim opgezette suite is van alle gemakken voorzien en biedt extra luxe aan uw verblijf in Brugge.

Prijs € 235,- per kamer op basis van 2-persoons bezetting.

U reist per comfortabele Royal Class Touringcar

Opstapplaatsen:
• Amsterdam -Station Amsterdam RAI, taxistrook onder de A10
• Den Haag - Prinsessegracht, tussen de Herengracht en het Korte Voorhout
• Rotterdam - Metrohalte Capelse Brug 
• Breda - Novotel Hotel
Onderweg wordt er regelmatig gestopt zodat u de gelegenheid heeft koffie/ thee te drinken en/ of te lunchen.

Wij reserveren uw muziektickets rechtstreeks bij operahuizen of via gerenommeerde agentschappen, die hiervoor reserveringskosten en een voorverkooptoeslag berekenen. Deze toeslagen kunnen oplopen tot 55%. De prijzen op uw muziekticket kunnen dus afwijken van de prijs die wij onze partners betalen. Wij raden u aan om op tijd te boeken, zodat u verzekerd bent van muziektickets in een goede categorie. Boeken via Hannick Reizen voorkomt teleurstellingen en lange wachttijden bij de kassa. Bij annulering worden de muziektickets altijd 100% in rekening gebracht.

Op deze reis zijn de volgende voorwaarden van toepassing:

Betaling
Hannick Reizen is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw muziekreis in goede handen is. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom + een verhoging van de aanbetaling aan ons over te maken, dit is de aanbetaling. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw muziekreis boekt binnen 6 weken voor aanvang van de muziekreis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Wijzigingen in het dag- en muziekprogramma om organisatorische redenen voorbehouden. 
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 42 dagen voor vertrek: 15% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling t.w.v. € 41,- wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 42 dagen (inclusief) tot 28 dagen (exclusief) voor vertrek: 35% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling t.w.v. € 41,- wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf 28 dagen (inclusief) tot 5 dagen (exclusief) voor vertrek: 75% van de reissom + 100% over uw eventuele verhoogde aanbetaling t.w.v. € 41,- wegens non-refundable reiselementen
 • Bij annulering vanaf de 5e dag voor vertrek: de volledige reissom.

Groepsgrootte
Voor alle groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor vliegreizen is dit doorgaans minimaal 12 deelnemers. Voor touringcarreizen geldt doorgaans een minimum van 15 deelnemers. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Hannick Reizen de reisovereenkomst opzeggen.

Reviews door onze reizigers

Reviews

9/10 | 306 beoordelingen
98% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan.
98% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan.

Operareis AIDA

A.van ‘t Veen van der Hel 11-09-2019
Beveelt u ons aan? Ja
Hoe heeft u uw reis ervaren?
Geweldig
lees beoordeling

Parijs operareis

Mw. I.K. Koutstaal 03-05-2016
Beveelt u ons aan? Ja
Hoe heeft u uw reis ervaren?
Geweldig!
lees beoordeling
Brochure aanvragen