Verona op maat
 • Vliegreis
 • Italië
Verona op maat - Italië - 1
Verona op maat
 • Vliegreis
 • Italië
Verona op maat
 • Vliegreis
 • Italië
Verona op maat
 • Vliegreis
 • Italië
Verona op maat
 • Vliegreis
 • Italië
HomeAlle reizenVerona op maat
 • Vliegreis
 • Italië

Verona op maat

Verona is het centrum van opera, kunst, liefde en tragedie. Het sfeervolle, historische centrum biedt tal van prachtige monumenten uit de Romeinse tijd, de Middeleeuwen en Renaissance. De pleinen, de statige gebouwen en de boulevards langs de rivier de Adige geven de stad een vorstelijk karakter. Als muziekliefhebber kent u Verona natuurlijk van hét operafestival dat ieder jaar in de Arena di Verona plaatsvindt. Geen ander operafestival ter wereld heeft een dusdanige bekendheid opgebouwd. Ieder jaar is er een groot aanbod aan meeslepende en bekende opera’s.

 • U bent verzekerd van goede zitplaatsen in het operahuis
 • Verblijf in een comfortabel en centraal gelegen hotel
 • Een reis geheel naar uw wensen in te vullen
 • Uitgebreide muziekbeschrijvingen bij uw reisbescheiden
Reis op maat

Hét operafestival in de Arena di Verona

 • Arena di Verona

Arena di Verona

Voor een ieder die een opera in de Arena bijwoont, zal duidelijk worden waarom. De volmaakte akoestiek is door de eeuwen heen intact gebleven, waardoor de Arena een fascinerende plaats is voor opera's.

Het reisprogramma

dag 1

Dag 1: Aankomst in Verona

Vandaag vliegt u per directe vlucht van Transavia naar Verona. Privé transfer naar uw hotel en aansluitend check-in (afhankelijk van uw aankomsttijd). De kaartjes voor de opera-uitvoeringen liggen voor u klaar bij de receptie van het hotel. De (na) middag kunt u Verona verkennen. U zult al snel in de ban raken van de charme van de stad. Dwaal door de rustige zijstraatjes, kijk eens rond in de antiekwinkeltjes en ontdek de gezellige bedrijvigheid rond de Arena.

Verona op maat - ItaliëDag 1: Aankomst in Verona
dag 2

Dag 2: Verken de vele pleinen van Verona

Na een uitgebreid ontbijtbuffet in uw hotel kunt u de stad verder verkennen. Bezoekt u o.a. het Piazza dei Signori, één van de meest indrukwekkende pleinen van het middeleeuwse Italië, het Piazza delle Erbe en het bekende huis van Julia.

Verona op maat - ItaliëDag 2: Verken de vele pleinen van Verona
dag 3

Dag 3: De oude gebouwen van Verona

Ontbijtbuffet. Vandaag heeft u de gelegenheid om Verona verder te verkennen. U kunt bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de oudste beroemde abdijkerk, San Zeno. Ook een bezoek aan Castelvecchio is zeker de moeite waard. In dit, in de 14e eeuw gebouwde kasteel, is het Museo Civico d’Arte ondergebracht, met schilder- en beeldhouwkunst uit de regio Veneto van de 14e tot en met de 18e eeuw. Indien bijgeboekt geniet u vanavond van een opera in het oude amfitheater.

Verona op maat - ItaliëDag 3: De oude gebouwen van Verona
dag 4

Dag 4: Afscheid van Verona

Afhankelijk van de vertrektijd van uw vlucht heeft u nog even vrije tijd in Verona. U kunt nog een keer door de straatjes van het historische centrum dwalen of uw laatste inkopen doen. Per privétaxi wordt u teruggebracht naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Nederland.
Programmawijzigingen voorbehouden.

Verona op maat - ItaliëDag 4: Afscheid van Verona

Bestemming

Prijsinformatie

Stel zelf uw ideale reis naar Verona samen!

Indicatieprijs voor een muziekreis naar Verona € 1.195,- per persoon

Bijkomende kosten:
Eventuele toeslag voor een 2-persoonskamer voor alleengebruik, Reserveringskosten € 30,- en Calamiteitenfonds € 2,50 per factuur

Onze reizen kunnen helemaal op maat voor u worden samengesteld. Aan de hand van uw persoonlijke reisvoorkeuren en wensen, zoals lengte van de reis, comfortniveau, wijze van reizen etc. werken wij graag een uitgebreid reisvoorstel met prijsopgave voor u uit.
Via het aanvraagformulier kunt u uw wensen kenbaar maken. Een van onze medewerkers gaat graag met uw aanvraag aan de slag. Wij streven er naar u met een week een passend voorstel te kunnen doen.

Voor het uitbrengen van een offerte rekenen wij € 25,- offertekosten. Mocht u de reis uiteindelijk definitief vastleggen worden de offertekosten uiteraard op uw factuur verrekend.

De genoemde indicatieprijzen zijn op basis van een 4-daagse vliegreis met bezoek aan een opera of concert in de eerste of tweede categorie en verblijf in een comfortabel 4-sterrenhotel (gedeelde 2-persoonskamer).
Genoemde prijzen zijn flexibel en afhankelijk van een aantal factoren, onder andere: periode van verblijf, periode van boeking, de reisduur, aantal gewenste bezoeken aan het operahuis of het concertgebouw en de categorie van de muziektickets.

Vanaf €1.195,00 p.p. Vraag een offerte aan

Reisinformatie

De betere zitplaatsen in de Arena di Verona beginnen bij Categorie Nummerate di Gradinate (donkergroene plaatsen). Bij deze gereserveerde plaatsen zit u op stoelen met een enigszins harde rugleuning en zitting, die op de stenen trappen staan. De stoelen hebben niet veel beenruimte. U kunt ter plaatse voor ca. 4 euro een kussentje huren. U bent altijd verzekerd van goed zicht.

Upgrade uw stoel
U kunt ook kiezen voor de categorie Poltrone (roze), Poltronissime (blauw) of Gold (geel). Deze categorieën bevinden zich in het midden van de arena, dicht bij het podium. De stoelen zijn comfortabel en in de categorie Gold en Poltronissime hebben de stoelen een zachte zitting en rugleuning.

Verona kent een aantal goede hotels. Uit ervaring kunnen wij u deze hotel van harte aanbevelen.

Hotel Giberti (4-sterren)
Hotel Giberti is een comfortabel 4-sterrenhotel, gelegen op ca. 800 meter van de Arena van Verona en van het historische hart van de stad. In de directe omgeving zijn voldoende bars, restaurants en winkels. Het hotel beschikt over een bar, lift, fietsverhuur, lounge en tuin. De kamers zijn elegant en in Italiaanse stijl ingericht en beschikken over TV, telefoon, airconditioning, kluisje, minibar en een badkamer met bad of douche en toilet.

Hotel Due Torri Baglioni (5-sterren)
Het Due Torri Hotel Baglioni ligt in het historische centrum van Verona, naast de kerk Sant’Anastasia. Het hotel ligt op een steenworp afstand van het beroemde balkon van Romeo en Julia, en de belangrijkste kunstschatten van Verona. Due Torri is elegant en verfijnd, en met recht wereldberoemd om de kwaliteit van haar dienstverlening, en de schoonheid van haar meubilering. De kamers en suites zijn groot en comfortabel. Ze zijn voorzien van gratis WiFi, en een televisie met satellietverbinding. Het hotel beschikt over een indrukwekkende lobby, die vaak wordt gebruikt voor tentoonstellingen en culturele evenementen. In het hotel vindt u een art-nouveaurestaurant en een loungebar.

 

Heeft u voorkeur voor specifiek hotel of een hotel in een andere comfortklasse laat het ons dan a.u.b. weten. Wij gaan dan graag de mogelijkheden voor u na.

In de zomermaanden vliegt Transavia per rechtstreekste vlucht van Amsterdam naar Verona. De vliegtijden kunnen per dag verschillen van vroege ochtend vluchten, middagvluchten tot late avond vluchten.

KLM vlieg helaas niet per directe vlucht naar Verona.


Wilt u liever vanaf een andere luchthaven vliegen? Wij kijken graag de mogelijkheden voor u na. In het aanvraagformulier kunt u aangeven vanaf welke luchthaven u graag wenst te vliegen. Geeft u daarbij ook a.u.b. uw gewenste vliegtijden aan, zodat wij passende vluchten voor u kunnen zoeken.

 

Bagagebeleid van Transavia
Transavia biedt de mogelijkheid om een koffer van 15, 20 of 25 kg in het ruim mee te nemen. U kunt bij boeking opgeven welk aantal kilo’s u graag zou willen meenemen.

Reviews door onze reizigers

Reviews

9/10 | 301 beoordelingen
98% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan.
98% van onze klanten beveelt dit bedrijf aan.

Diverse reizen de laatste was Speyer

g.p.nagel-de groot 07-11-2016
Beveelt u ons aan? Ja
Hoe heeft u uw reis ervaren?
Een fantastische

Reis
lees beoordeling

Donau reis december 2018

Rob Spaans 04-02-2019
Beveelt u ons aan? Ja
Hoe heeft u uw reis ervaren?
Fantastisch, in één woord.
lees beoordeling
Brochure aanvragen